adonnaconsult.ro

Consultanta Web

Ce inseamna crearea unui site de succes pentru noi?

Site Responsiv

Un site responsive este un site care se adapteaza in functie de dispozitivul de pe care este accesat. Printre aceste dispozitive regasim clasicul calculator (dekstop, laptop), telefoanele mobile inteligente, tabletele, ba chiar si televizoarele smart.

Trafic

Un site web poate indeplini toate cerintele necesare si poate fi executat in cel mai deosebit mod posibil, insa daca acel site nu are trafic sau vizitatori, existenta sa devine inutila.

Continut de calitate

Indiferent de tipul site-ului tau, fie ca este un site de prezentare, un magazin online, un blog, un site de stiri, o comunitate video, trebuie ca acesta sa aiba continut de calitate si informatii complete.

Accent pe Design

Design-ul este elementul definitoriu in decizia initiala a utilizatorului de a ramane sau a parasi site-ul tau. In primele 4-5 secunde de la accesare, felul in care site-ul tau arata si este structurat va determina utilizatorul sa ramana si sa caute in continuare informatia sau experienta pe care o doreste ori sa renunte si sa mearga mai departe.

Adonna Consult Services S.R.L

Consultanta web

Servicii de Consultanta Web Consultanta web te ajuta sa iei cele mai bune decizii pentru ca afacerea ta sa aiba succesul asigurat pe Internet. Oferim Consultanta si Analiza pentru ca site-ul tau sa isi atinga obiectivele de conversie pentru care a fost creat. Pe acest site dispui de o multitudine de categorii concepute sa raspunda tuturor intrebarilor tale legate de deschiderea, administrarea si promovarea unui site.

Adonna Consult Services S.R.L

Servicii
Site-uri de succes create de noi
exploreaza

Vrei sa primesti oferte de la noi?

Lasa-ne adresa ta de mail si ne vom ocupa!