adonnaconsult.ro

Consultanta Web

3 motive convingătoare pentru care afacerile mici au nevoie de site-uri web rapide, în 2021

1. Competitivitatea, câștigarea de noi clienți

Pentru a vinde produsele pe o piață cu potențial de creștere redus, ei caută să-și păstreze clienții existenți și să înțeleagă motivele esențiale de cumpărare ale acestora (ce țin mai mult la rezolvarea anumitor probleme). Elaborând un portret al nevoilor lor, oamenii de afaceri pot să se gândească la strategii sau la alte produse care pot ajuta la rezolvarea problemelor clienților.  Pentru a se distinge de concurență, oamenii de afaceri își dezvoltă site-uri web profesionale și relația cu clienții, prin ascultare activă.

 

2. Prezentarea afacerii în mediul online

Statisticile arată că, în acest an, aproximativ 84% dintre oameni refuză o achiziție dacă au senzația că aceasta se face pe un site nesigur. Site-ul trebuie să fie rapid, să aibă o adresă URL disponibilă, să ofere anumite date de contact vizibile, cum ar fi adresa firmei, numărul de telefon sau adresa de e-mail.

Pentru a fi în atenția clienților, trebuie să te asiguri că afacerea ta este bine reprezentată printr-un site profesional în mediul online.

 

3. Prima impresie contează întotdeauna!

O primă impresie este creată și de viteza site-ului web. Vizitatorii apreciază faptul că site-ul se încarcă rapid și fac o judecată astfel și despre afacere. Cu siguranță, un site care se încarcă rapid va face o primă impresie puternică oricărui vizitator sau posibil client. Mulți antreprenori au înțeles avantajul oferit de un site web profesional în dezvoltarea afacerii. Ei știu că prin site pot crea o primă impresie grozavă, ceea ce poate schimba situația în mod semnificativ. Oamenii de afaceri se așteaptă să iasă în evidență din competiție prin site-ul web, designerii vor să-și arate talentul și creativitatea, iar programatorii sunt încântați să atragă prin lucrări originale, care au elemente extraordinare.  În ziua de astăzi, poți fi uimit de cât de mult le pasă oamenilor de prima impresie. Oamenii au obiceiul de a intra pe Google, pe Facebook, pe diferite site-uri web, pentru a citi recenziile online, înainte de a face cumpărăturile.

Adonna Consult Services S.R.L

Consultanta web

Servicii de Consultanta Web Consultanta web te ajuta sa iei cele mai bune decizii pentru ca afacerea ta sa aiba succesul asigurat pe Internet. Oferim Consultanta si Analiza pentru ca site-ul tau sa isi atinga obiectivele de conversie pentru care a fost creat. Pe acest site dispui de o multitudine de categorii concepute sa raspunda tuturor intrebarilor tale legate de deschiderea, administrarea si promovarea unui site.

Adonna Consult Services S.R.L

Servicii
Site-uri de succes create de noi
exploreaza

Vrei sa primesti oferte de la noi?

Lasa-ne adresa ta de mail si ne vom ocupa!