adonnaconsult.ro

Consultanta Web

Cum poti ajunge pe prima pagina in Google

 

 

Pozitia site-ului tau in paginile de rezultate ale motoarelor de cautare, in special Google, poate insemna diferenta dintre un business de succes si unul care este pe cale sa dispara.

Daca te afli printre primele rezultate ale cautarii vei avea considerabil mai multi vizitatori. Conform statisticilor efectuate de cele mai mari companii bazate pe „cautare” (search) din lume, pozitia 1 in rezultatele unei cautari iti va aduce cu 3.250% mai multi vizitatori decat pozitia 11.

In functie de specificul afacerii tale, prin servicii SEO iti putem aduce de la cativa pana la zeci sau sute de vizitatori in plus pe zi. Iti poti permite sa pierzi acesti potentiali clienti? Si cat te costa daca ii pierzi?

Sunt multe firme sau liberi profesionisti care se considera specialisti SEO. Ce ar trebui sa iei in calcul atunci cand vrei sa ii alegi pe cei mai buni?

Ce este SEO?

SEO (Search Engine Optimization) este un serviciu care ajuta la cresterea relevantei site-ului tau in fata marilor motoare de cautare. Scopul acestor servicii SEO este acela de a creste pozitia site-ului in rezultatele afisate de motorul de cautare pentru anumite cuvinte cheie, relevante pentru domeniul de activitate.

Adonna Consult Services S.R.L

Consultanta web

Servicii de Consultanta Web Consultanta web te ajuta sa iei cele mai bune decizii pentru ca afacerea ta sa aiba succesul asigurat pe Internet. Oferim Consultanta si Analiza pentru ca site-ul tau sa isi atinga obiectivele de conversie pentru care a fost creat. Pe acest site dispui de o multitudine de categorii concepute sa raspunda tuturor intrebarilor tale legate de deschiderea, administrarea si promovarea unui site.

Adonna Consult Services S.R.L

Servicii
Site-uri de succes create de noi
exploreaza

Vrei sa primesti oferte de la noi?

Lasa-ne adresa ta de mail si ne vom ocupa!